laupäev, 9. oktoober 2010

Mänguväljak peaaegu et valmis!

Neljapäeva, 7. oktoobri hommikul tulid Fred & Emma Playgroundsi töömehed kohale ja kukkusid paigaldama. Muudkui paigaldasid ja paigaldasid. Päev otsa. Vahepeal viis Nigel neile seenepirukat ja kohvi ja siis nad paigaldasid hullult edasi. Nii et nüüd on paigaldatud. Aga päris valmis veel ei ole, sest korvpallipostid tuleb veel lõpetada. Selleks tulevad paigaldajad teisipäeva hommikul tagasi ja kukuvad lõpetama.


Seniks on meie ülesanne panna turvaaladesse maha geotekstiil ja sinna peale kärutada liiv. Mõõdame, lõikame, paigaldame, kinnitame ja kärutame! See võiks toimuda homme ehk siis pühapäeval, 10. oktoobril, kui leidub asjalisi ja hakkajaid inimesi, kes on valmis hea ürituse tarbeks oma käsi laenama.

Siiani on selles projektis Viru-Jaagupi laste heaks vabatahtlikku tööd teinud juba päris mitmed - näiteks Aivar Lillepuu firmast Aiari Grupp OÜ kaevas turvaalad, mis võttis ühel sombusel laupäeval kohe mitu head tundi tihedat tööd ning Indrek Klammeri töömehed Voorefarm OÜ-st, kes Eero Ilvese juhatusel tõmbasid välja ja vedasid ära vanad kiigepostid ja tsementalused. Mille poolest meie kehvemad oleme?! Me saame ise ka tehtud, mis vaja! Nii et vaim ja labidad valmis ja teeme ära - ja tegijate nimed lähevad ajalukku!

Järka nädal pidi juba lörtsi tulema, nii et homme on viimane võimalus - hoidke telehvoonid laaditud ja enda ligi! ;)


Kommentaare ei ole: