esmaspäev, 7. juuni 2010

Viru-Jaagupi noorteka uudised

Kooliaasta on nagu lipsti läbi ja järjekordne suvi käes! Lubatakse, et tuleb korralik.

Töö- ja puhkelaager Viru-Jaagupi surnuaial juba käib - töö käigus lüüakse läikima vana maakividest surnuaiamüür. Päev algab kell 8.00 ja lõpeb nii 16.00 paiku. Töö kestab kokku 4 tundi, ülejäänud aeg kulub mängudeks ja muudeks tegevusteks. Laagri bussiaegu ja muud asjassepuutuvat infot saab nüüd vaadata Vinni Valla Noorte uuelt lehelt "Uudised" (vt www.vinnivallanoored.ee). Sealsamas on üleval info ka Rutja laagri koha.

Veel üks hea uudis on see, et suvel on kavas ka kaks matka, üks 15-18aastastele noortele Taevaskotta ja teine 11-15aastastele noortele Lahemaale, millele saime rahastuse vastavalt Euroopa Noored programmist ja Lääne-Viru Maavalitsuse ANK programmist. Hurraa!!! Nende kohta loe lähemalt blogi projektide lehelt - klõpsa paremal veerus olevatele piltidele! Rega kiiresti, sest kohti on piiratud arv!

Vinni Valla Noorte kodulehel töötab nüüd ka foorum - selleks tuleb loomulikult klõpsata lingile "Foorum". Seal saab arutleda huvipakkuvatel teemadel ja avaldada arvamust vallas, Eestis ja maailmas toimuva ja kõiksugu muude asjade kohta. Kas on vaja mängude alakategooriat? Filmide oma? Oodatud on igasugused ettepanekud, soovid ja soovitused! Tule liikmeks, sest sinu arvamus loeb! :)

Kommentaare ei ole: